20 Aralık 2008

Sophocles Screenwriter Software version 1.1


Çok sevgili Limonluk.Net takipçileri, buyrun size yeni yıl hediyesi!

Yazılım dünyasının sinema sektörüne kazandırdıkları gerçekten gözlerimizi yaşartıyor.
Yüzlerce ses, görüntü, kurgu, video izleme programından sonra artık senaryolarımızı yazarken word'den ya da notepad'den başka alternatiflerimiz de var! Yaşasın screenwriter'lar!


Tabii bu programlar verilen üç-beş anahtar kelimeyle size 90 dakikalık uzun metraj senaryosu yazan text-generator'lar değil. (Aslında hiç de fena fikir değil, biri yazsa ya:))

Piyasada senaryo yazmaya yeni başlayan amatörler ya da profesyonel Sophocles Amcasenaristlerin kullandığı ve senaryo yazımını "teknik" olarak kolaylaştıran programlar mevcut. Yani gene sağlam fikirleriniz ve karakterleriniz olması şart;)
İşte "Sophocles" böyle bir senaryo yazma programı.
Şimdi antik çağın ünlü düşünürü ve trajedi yazarı Sophocles için 1 dakikalık bir saygı duruşuna geçiriyoruz...

Amerikan senaryo yazım tekniği ile tasarlanan program, "şurası BÜYÜK HARF, şurası bold , burası diyalog" diye diye dertlenmenizi bir nebze olsun önlüyor.
Şuan piyasaki son versiyonu Sophocles 3.
Sınırlı özelliklerin açık olduğu demo versiyonunu denedikten sonra satın almak isterseniz de 120$ gibi bir meblağ ödemek durumundasınız.

Sophocles sizin için yazıyor!

İşte Limonluk olarak burada devreye giriyoruz çok sayın senaristler ve senarist adayları.
"Sophocles 3" ün maalesef henüz crack'i veya patch'i yok. Bütün internet alemini talan ettik, fakat ve maalese bulamadık. Ama "Sophocles version 1.1"in var!
Uzun lafın kısası aşağıdaki rapidshare.com linklerinde programın ilk versiyonunu ve keyfile-maker isimli iki crack dosyasını bulabilirsiniz. Programı kurun, sonra iki crack'ten herhangi birini çalıştırarak bir "log" dosyası üretin. Bu dosyaya çift tıkladıktan sonra gelen soruya "evet!" diyin. Ve iyi günlerde kullanın, bol bol senaryo yazın ;)
Eğer daha önce programın son versiyonunu indirdiyseniz öncellikle onu kaldırın ve kayıt defterindeki tüm kayıtları silin.
(2. crack dosyası yedektir, "n'olur, n'olmaz belki biri çalışmaz" diye. Valla hep sizi dşünüyoruz...)

http://rapidshare.com/files/175153578/soph_version1.1.rar
http://rapidshare.com/files/175153579/Sophocles_v1.1_by_Eminence.zip
http://rapidshare.com/files/175153580/Sophocles_v1.1_Keyfilemaker.zip

Kolay gelsin..

Hiç yorum yok: