10 Aralık 2013

Yeni yıl için özgün tasarımlar İstanbul Modern Mağaza’da

İstanbul Modern; müze mağazası, Point Hotel Barbaros mağazası ve sanal mağazasında yılbaşı için çok çeşitli tasarım seçenekleri içeren özel bir kampanya sunuyor. 23 - 30 Aralık tarihleri arasında yılbaşına özel seçili ürünler yüzde 15 indirimli. İstanbul Modern üyeleri ise her zamanki yüzde 10 indirimlerine ek olarak yüzde 15 indirimden faydalanıyor.
İstanbul Modern Mağaza’nın sürekli yenilenen geniş koleksiyonunda, yabancı ve yerli sanat kitapları, sergilerle ilgili kataloglar ve afişler, takılar ve kişisel aksesuarlar, çocuklara yönelik objeler, ofis ve ev eşyaları yer alıyor.



Seçenekler arasında müze koleksiyonundan ve sergilerinden esinlenilerek tasarlanmış özel baskılı ipek aksesuarlardan takılara, pleksi tablolardan amerikan servis setlerine,  vazodan dokuma yastıklara kadar uzanan anı objeleri, ofis ve ev eşyalarıyla çeşitli ürünler bulunuyor. Müzenin logosunu taşıyan, İstanbul Modern’de gerçekleşen sergileri her zaman anımsatacak tasarımlarla birlikte, defter ve kalem setlerinin yanı sıra telefon ve gözlük kapları, magnet, kitap ayracı, kartvizitlik de hediye seçenekleri arasında bulunuyor.



Sébah&Joaillier’in İstanbul adlı yapıtının yer aldığı gözlük kabı, Arif Aşçı’nın Galata’ya Bakış adlı yapıtının yer aldığı lavanta dolgulu ipek uyku maskesi, İzzet Keribar’ın Kapı ve Kuş, Kapadokya adlı yapıtının yer aldığı cep aynası, Mustafa Horasan’ın Yırtılma adlı yapıtının yer aldığı, Ayşe Deniz Yeğin tasarımı tunik, Taner Ceylan’ın Beyaz Fonda Alp adlı yapıtının yer aldığı, üç farklı boyda metal broş, Cem Turgay’ın Ayna adlı fotoğrafının yer aldığı iPhone kabı yılbaşı için ilgi çekici hediye seçenekleri olarak öne çıkıyor. Ayrıca, her bir ayı farklı bir sanatçının yapıtıyla karşılayan, biten ayları kartpostal olarak saklayabileceğiniz 2014 masa takvimi de sanatı bütün yıl masanıza taşıyor.

Erol Akyavaş, Fahrelnissa ZeidBurhan UygurÖmer UluçZeki Faik İzerŞükriye DikmenEren Eyüboğlu, Hikmet OnatHoca Ali Rıza, Bedri Rahmi EyüboğluBurhan DoğançayTomur Atagök, Ergin İnan, Neş’e Erdok, Selma GürbüzAvni Arbaş ve İzzet Keribar’ın yapıtlarından esinlenerek tasarlanmış çeşitli hediyelik ürünler de mağazanın koleksiyonunda bulunuyor.
İstanbul Modern Mağaza’da ayrıca Türkiye ve dünyadan birçok tasarımcının İstanbul Modern’e özel seçkisi yer alıyor. Alış ve detaylar için : www.istanbulmodernmagaza.com

Hiç yorum yok: