25 Temmuz 2017

Boğaz'da Açıkhava Sinema Keyfi Devam Ediyor!

İstanbul Boğazı'nın en güzel manzaralarından birisine ev sahipliği yapan Sait Halim Paşa Yalısı'nda yazlık açık hava film gösterimleri bu yıl da tüm çekiciliği ile devam ediyor!





Alanının öncü isimlerinden olan mutfak teknolojileri markası GAGGENAU sponsorluğunda bu yıl üçüncü kez düzenlenen ve 11 Temmuz akşamı bol ödüllü La La Land/Aşıklar Şehri filmi ile başlayan “Boğaz’da Sinema Keyfi”nde; 26 Temmuz akşamı yönetmen Theodore Melfi imzalı, gerçek bir dönem hikayesinden beyazperdeye aktarılan Hidden Figures – Gizli Sayılar filmi gösterilecek. Başrollerini Taraji P. Henson, Octavia Spencer ve Janelle Monáe'nin paylaştığı filmin bu çok özel etkinliği içinse biletler Biletix'te!

24 Ağustos akşamına kadar her hafta sürecek etkinliğin gelecek film programına ve detaylarına http://bit.ly/2v1qDMh linkinden ulaşabilirsiniz.

Not: Bilet fiyatına açık büfede birbirinden zengin ve leziz yiyecek ikramları, içki servisi, patlamış mısır ve dondurma ikramları gibi keyfinize keyif katacak detaylar olduğunu da ekleyelim :)







Hiç yorum yok: