6 Mart 2011

Ülkemizde binlerce blogger'a ev sahipliği yapan blog servislerine erişim engellene dursun, kendi alanında hatrısayılır isim yapan sinema blog'larının türlerindeki "En İyiler" seçkilerine bir yenisi daha eklendi. Korku sineması dendiğinde internet üzerinde akla gelen ilk sitelerden olan korkusitesi.com geçtiğimiz hafta kendi elemeleriyle oluşturdukları Korkusitesi Korku Ödülleri 2010 listesini yayınladı.




Film, yönetmen, kadın-erkek oyuncu, uyarlama ve orijinal senaryo, müzik, görsel efekt, makyaj gibi kategorilerde 2010'nun En İyi'lerini seçen site yazarları, En iyi devam filmi, En iyi remake, En iyi Kısa Film, En iyi fantastik Türk filmi, En rahatsız edici film, En iyi dizi ve En kötü film gibi kategorileri de es geçmemiş. Tetsuya Nakashima yönetmenliğinde kotarılan Japon menşe-i ‘Kokuhaku’ (Confessions) En İyi Film ve En İyi Uyarlama Senaryo dallarında ödüllendirilirken, Darren Aronofsky şaheseri Siyah Kuğu, En iyi yönetmen de dahil olmak üzere 3 kategorinin en başarılı filmi olarak seçilmiş. Reha Erdem'in son filmi Kosmos ise En iyi fantastik Türk filmi kategorisinde göze çarpan isim.

Listenin devamını incelemek ve korku sinemasının derinliklerine dalmak için korkusitesi.com'u ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz...

Hiç yorum yok: