23 Kasım 2014

Zorlu Center Aralık Ayı Programı ile Gümbür Gümbür!

Avrupa yakasının yükselişe geçenetkinlik adresi  Zorlu Center PSM yılın son ayındaki etkinliklerle 2014'e görkemli bir veda ediyor... 



Avrupa’da büyük yankı uyandıran, sözsüz tiyatronun en iyi örneklerinden olarak gösterilen Blam!, Türkiye’de ilk defa Zorlu Center’da sahne alacak : 


Dört dahiyane memur, sabahtan akşama kadar süren dayanılmaz sıkıcı mesai saatlerinden bir kaçış yolu ararken gündelik hayatın sil baştan oluşturulduğu, hayal ürünü bir oyun yaratır. Bu ilginç fikirden doğan kahkaha ve enerji dolu, komedi ve aksiyonu akrobasi ve sözsüz tiyatro ile birleştiren BLAM!'de sıradan bir işyeri, çalışanların sevdikleri filmlerden sahneler canlandırdıkları, uzaylılar, süper kahramanlar ve beyaz perdenin klasikleşmiş kötü adamlarının işgal ettiği bir dünyaya dönüşüyor. Kalemler, defterler, not kâğıtları havada uçuşuyor, BLAM! ile izleyicileri, adrenalinin doruğa çıktığı, heyecan ve kahkaha dolu bir performans bekliyor. 29 Kasım’da izleyici ile buluşan BLAM! 7 Aralık’a kadar Zorlu sahnesinde heyecan dolu bir deneyim yaşatmaya devam ediyor.

Ali Kocatepe 50. sanat yılını “Söz-Müzik Ali Kocatepe” başlığını verdiği bir etkinlik ile Zorlu sahnesinde kutluyacak  

"Söz Ve Müzik: Ali Kocatepe" prodüksiyonuna aralarında; Aysun Kocatepe, Bedük, Burcu Güneş, Canan Anderson, Boğaziçi Caz Korosu, Nükhet Duru, Pinhani, Yaşar, Yüksek Sadakat gibi çok özel isim ve grupların yer aldığı bir "Sanatçılar Ordusu" eşlik edecek. 

Ayrıca Fazıl Say’dan “Mezopotamya Senfonisi” 20 Aralık 21:00'da yine Ana Tiyatro'da izlenebilecek.


+ Blam – 29 Kasım - 7 Aralık 2014 saat:21.00 ve Pazar 19:30, 48 TL ile 75 TL aralığında

+ Fazıl Say-Mezopotamya Senfonisi – 20 Aralık 2014 saat:20:30, 69 TL ile 259 TL aralığında

+ Söz-Müzik Ali Kocatepe – 25 Aralık 2014 saat:21:00, 39 TL ile 157 TL aralığında

Bilet satış noktaları: Zorlucenterpsm gişeleri ve www.zorlucenterpsm.com

Etkinlik tarihleri ve daha detaylı bilgi için: http://www.zorlucenterpsm.com/tr/etkinlik-takvimi

Hiç yorum yok: